Total Bite Lamb & Rice glutenvrij 3kg

€ 20,99
Inclusief belasting

Total Bite Lamb & Rice bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een optimale conditie van de hond, zoals dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Een glutenvrije brok met beperkte variatie aan dierlijke eiwitbronnen: lam en konijn, is hiervoor de perfecte oplossing. Het toegevoegde FOS (een plantaardige vezel die bijdraagt aan een hoge verteerbaarheid) en bietenpulp ondersteunen een optimale spijsvertering.

Total Bite Lamb & Rice bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een optimale conditie van de hond, zoals dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen. De antioxidanten (vitamine C en E) zorgen voor een goede werking van het immuunsysteem en ondersteunen de natuurlijke weerstand. De optimale verhouding van Omega 6- en Omega 3-vetzuren ondersteunt de gevoelige huid en draagt bij aan een glanzende vacht.

Samenstelling: Maïs, gedroogd lam (14%), rijst (14%), gerst, gevogeltevet, gedroogd konijn (4%), gedroogde bietenpulp, erwten, gedroogde vis, zalmolie, gedroogde johannesbrood, biergist, lijnzaadolie, inuline (bron van FOS), eipoeder, glucosamine, chondroïtine.

999 Items

Specifieke referenties