Shampoo

Shampoo

Filteren op

Merk

Merk

Shampoo

Subcategorieën

Actieve filters

 • Jean Peau Universeel...

  Deze  shampoo  is  een  milde,  natuurlijke  shampoo  voor  de  universele  wasbeurt  voor  alle  rassen  en  alle  soorten  vachten.  Deze  shampoo  is  dankzij  zijn  prettige  geur  en  hypo-allergene ingrediënten uitermate geschikt voor de reguliere wasbeurt. Vaak wordt deze shampoo gebruikt voor de eerste wasbeurt om de vacht op een goede manier schoon te maken en te neutraliseren. Voor de 2e wasbeurt kunt u dan een specifieke shampoo gebruiken voor de kleur, de kwaliteit of de stugheid van de vacht, net wat u op dat moment wil bereiken.

 • Jean Peau Puppyshampoo...

  De Jean Peau Puppy/Kitten shampoo is een geconcentreerde, maar zeer milde sham-poo, die al gebruikt mag worden vanaf het moment dat uw huisdier 5 dagen oud is. De shampoo heeft een frisse geur en is PH-neutraal, waardoor deze de natuurlijke vetlaag van  de  huid  van  uw  puppy  of  kitten  niet  aantast,  maar  zelfs  verbetert.  De  shampoo  geeft de vacht een natuurlijke glans en heeft een verzorgende werking

 • Jean Peau Conditie...

  Deze Conditie shampoo bevat vrij veel minkolie en is daardoor perfect voor de lange vachten. De combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor dat een vacht, die om welke reden dan ook in een mindere conditie is, binnen afzienbare tijd weer optimaal verzorgd wordt.

 • Jean Peau Glans...

  Deze verzorgende shampoo heeft als prettige bijkomstigheid, dat de vacht niet alleen meer  glans  krijgt,  maar  ook  warmer  van  kleur  wordt.  Naast  minkolie  bevat  deze  shampoo namelijk ook een kleuractivator. De Glansshampoo is daarom heel geschikt om de kleur mooi te nuanceren bij de korthaar en bij de langhaar rassen.

 • Jean Peau Mineral Shampoo

  Deze voedende shampoo zoekt de originaliteit van de vacht weer op om zo stugheid of zijdezachtheid te garanderen. Daarnaast zorgt de Mineral shampoo voor een diepe reiniging, waardoor de vacht echt goed schoon wordt. Deze hypo-allergene shampoo is  speciaal  ontwikkeld  voor  de  ruw-  en  stokharige  vacht  en  door  zijn  samenstelling  uitermate geschikt voor de trim- en plukvachten.

 • Jean Peau Romance...

  De Romance shampoo is een combinatie van onze universeel shampoo met een con-ditioner. Deze shampoo is eenvoudig en prima geschikt voor alle honden die kort gezet worden maar toch het effect hebben van een boomertje. De geur van de Romance shampoo wordt ervaren als een hele fijne, frisse geur. Door zijn speciaal geselecteerde ingrediënten geeft deze shampoo een betere doorkambaarheid en een helder wasre-sultaat.

 • Jean Peau Excellent...

  De excellent shampoo is samengesteld uit 3 producten en deze geeft een perfect re-sultaat, specifiek bij poedels en andere krulvachten. De excellent shampoo is daar uitermate  geschikt  voor  omdat  deze  ook  een  stukje  volume  creëert  en  zorgt  dat  de  krul weer terug in de vacht komt. Deze shampoo geeft glans en verdiept de kleur en door de conditioner zorgt hij ook voor een betere doorkambaarheid. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt er bovendien  voor,  dat  bij  huid-  en  vachtproblemen  zowel  de  huid  als  de  vacht  binnen  afzienbare tijd weer in optimale conditie zijn. Bij gebruik van vachtverharder na deze shampoo krijgt u een ideale situatie om de hond nog beter te kunnen knippen.

 • Jean Peau Tea Tree...

  Zoals  de  naam  al  zegt,  bevat  deze  shampoo  de  etherische  olie  Tea  Tree.  Deze  effectieve shampoo is perfect geschikt om lichte huid- en vachtproblemen mee aan te  pakken  en  op  te  lossen.  Door  de  toegevoegde  tea  tree  olie  werkt  deze  shampoo  desinfecterend  en  heeft  deze  een  verzachtende,  helende  werking  op  wondjes  en  andere huidbeschadigingen.

 • Jean Peau Vloweg...

  Ook  aan  deze  shampoo  is,  naast  enkele  andere  etherische  olien,  een  kleine  hoeveelheid tea tree olie toegevoegd. Hierdoor bent u in staat om met onze Vloweg shampoo  uw  huisdier  op  een  natuurlijke  manier  vlovrij  te  krijgen.  De  shampoo  is  absoluut onschadelijk en kan al bij jonge dieren vanaf 5 weken worden gebruikt

 • Jean Peau Zwavelteer...

  Onze zwavelteer shampoo is geschikt om echte huid- en vachtproblemen aan te pak-ken.  Deze  medicinale  shampoo  is  op  een  geheel  natuurlijke  wijze  samengesteld  en  werkt ontsmettend. De zwavelteer shampoo reinigt huid en vacht en heeft een  helende werking bij bijv. eczeem, schimmel, schilfers en andere huid- of vachtproblemen. Daar-naast heeft deze shampoo een verzorgende werking voor dieren die net geplukt zijn.

 • Jean Peau Elegance...

  Deze shampoo is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en speciale amandelolie die  uitermate  geschikt  zijn  voor  de  voeding  van  de  vacht  en  de  doorkambaarheid.  Indien  nodig  kunt  u  de  Creme  Exclusief  gebruiken  nà  deze  shampoo  voor  een  nog  betere conditie van de vacht en tegen de pluizigheid van de vacht. De amandelolie in deze shampoo geeft een speciale dimensie aan de vacht.

 • Jean Peau Creme Exclusief

  Door zijn speciale samenstelling is onze Creme Exclusief zeer geschikt voor afhangende en volle vachten van alle structuren. Wij adviseren u deze cremespoeling te gebruiken in combinatie met onze Elegance shampoo. Deze zijn op elkaar afgestemd wat betreft samenstelling. Het is beter de Creme Exclusief in aangelengde vorm over de vacht te gieten en deze dan in te masseren. U kunt ook overwegen om deze crèmespoeling voor extra bescherming eens niet uit te spoelen maar in de vacht te laten zitten. Speciaal als uw huisdier veel last heeft van haarbreuk.