Knaagdierapotheek

Actieve filters

 • Beaphar Oogzalf

  € 7,65

  Oogzalf is speciaal geformuleerd om geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden te verhelpen bij honden, katten, konijnen en knaagdieren.

  Je dient 1x daags een kleine hoeveelheid oogzalf, na het reinigen van het oog, op de rand van het ooglid aan te brengen.

  Voor uitwendig gebruik. De zalf wordt snel door de huid opgenomen. Bevat vitamine A.

 • Beaphar Cavi-Vit...

  € 6,60

  Cavi-Vit bevat alle belangrijke vitaminen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Bevat de voor cavia's essentile vitamine C, wat het beenderstelsel en het gebit ondersteunt.

 • Beaphar Anti-Myiasis...

  € 13,75

  Beaphar Anti-Myiasis Konijn is ter preventie en bestrijding van Myiasis, veroorzaakt door de blauwgroene bromvlieg (Lucillia sericata).

 • Beaphar Cavi-Vit 50ml

  € 9,50

  Cavi-Vit bevat alle belangrijke vitaminen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Bevat de voor cavia's essentile vitamine C, wat het beenderstelsel en het gebit ondersteunt.

 • Beaphar Anti...

  € 8,75

  Anti-Ongedierte spray is ter bestrijding van ongedierte zoals vlooien/luizen bij knaagdieren en konijnen en mijten/luizen bij vogels. Direct actief en twee weken werkzaam.

 • Beaphar Druivensuiker...

  € 6,50

  Beaphar Druivensuiker 500 gr is krachtvoedsel dat het huisdier in staat stelt grote prestaties te leveren. Na grote inspanning zorgt druivensuiker voor snel herstel en vooral in de wintermaanden voor de nodige extra energie.

 • Beaphar Anti...

  € 11,25

  Anti-Schimmel is een huidspray met Miconazole (10mg/ml) voor cavia's, konijnen, ratten en muizen ter bestrijding van schimmelinfecties, zoals ringworm.

  Direct actief.

 • Beaphar Gistocal 500g

  € 10,40

  Gistocal stimuleert groei en levenskracht van het jonge dier. Ook bij de bereiding van voedsel voor volwassen dieren is Gistocal een ideale aanvulling, zeer geschikt als bron van vitaminen en mineralen.

 • Beaphar Anti Schurft...

  € 10,25

  Anti-Schurft 75ml is ter bestrijding van (schurft)mijt.

  Direct actief en 1 week werkzaam.

 • Beaphar Multi Vit...

  € 6,60

  Multi-Vit konijnen + knaagdieren bevat 11 vitaminen voor het behoud van een normale huid en vacht en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Bevat tevens het voor cavia's essentile vitamine C.

 • Beaphar Anti-Parasiet...

  € 6,25

  Beaphar Anti-Parasiet is een diergeneesmiddel ter bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten bij knaagdieren tussen de 20-50 gr. De werkzame stof van het product wordt opgenomen via de huid en biedt vier weken lang bescherming tegen in- en uitwendige parasieten. Parasiet 10 is geschikt voor kleine knaagdieren zoals dwerghamsters. Zo nodig kan de behandeling na 4 weken worden herhaald.

  Een verpakking bevat twee pipetten.

 • Beaphar Anti-Parasiet...

  € 7,75

  Anti-Parasiet is ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij konijnen, cavia's, ratten, chinchilla's en fretten. Anti-Parasiet is vier weken werkzaam.

  Een verpakking bevat vier pipetten.