Renske

Renske

Renske

Subcategorieën

Actieve filters

 • Renske Verse Kip 395g

  € 2,35

  Renske Vers Vlees Maaltijd met verse kip is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Renske Verse Kip...

  € 2,55

  Renske Vers Vlees Maaltijd Kip graanvrij is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

  Graanvrij en glutenvrij. 

 • Renske Verse Lam 395g

  € 2,35

  Renske Vers Vlees Maaltijd met verse lam is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Renske Verse Lam...

  € 2,55

  Renske Vers Vlees Maaltijd met verse lam graanvrij is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Renske Verse Zalm...

  € 2,55

  Renske Vers Vlees Maaltijd Zalm graanvrij is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Renske Verse Kalkoen...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd kalkoen met eend is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Het product bevat minimaal 65% verse kalkoen en eend. Het product is aangevuld met rijst en heerlijke groenten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Omdat dit product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.

 • Renske Verse Eend met...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd eend met konijn is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Het product bevat minimaal 55% verse eend en konijn. Het product is aangevuld met rijst en heerlijke groenten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Omdat dit product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.

 • Renske Verse Oceaanvis...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd oceaanvis is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Het product bevat minimaal 40% verse oceaanvis. Het product is aangevuld met rijst en heerlijke groenten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Omdat dit product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.

 • Renske Verse Kip met...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd puppy kip & lam is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd voor pups vanaf 3 weken. Het product bevat minimaal 70% verse kip en lam en is aangevuld met wat rijst en duurzaam geteelde moestuingroenten. Onze zuivere, verse natuurlijke ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Renske Puppy is speciaal om te leren eten in de eerste weken. Vanaf 9 weken mag de pup de ‘adult varianten’ eten. Het advies is om dan veel af te wisselen.

 • Renske Verse Zalm...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd zalm graanvrij is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Het product bevat minimaal 55% verse zalm en is geheel graanvrij. Het product is aangevuld met aardappel en heerlijke groenten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Omdat dit product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.

 • Renske Verse Kip...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd kip graanvrij is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Het product bevat minimaal 65% verse kip en is geheel graanvrij. Het product is aangevuld met pompoen en heerlijke groenten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Omdat dit product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.

 • Renske Verse Lam...

  € 1,30

  Renske Vers Vlees Maaltijd lam graanvrij is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Het product bevat minimaal 70% verse lam en is geheel graanvrij. Het product is aangevuld met aardappel en heerlijke groenten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen. Omdat dit product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.