Kat

Actieve filters

 • Vitakraft Cat Yums Kip...

  € 2,16

  Sappige kattensnacks met kip en kattengras ter ondersteuning van de darmen. Cat Yums zijn met de beste ingrediënten en volgens suikervrije receptuur bereid. Elke snack is gevuld met een zachte, zichtbare vulling en extra vlees. De snacks zijn met zorg in de oven bereid.

 • Eetkom Deco fix marble...

  € 8,45

  Eetkom Deco fix marble look mt XS 15.5x15.5x3cm

 • Discus Kattensnack...

  € 2,99

  Heerlijk tussendoortje

  Verantwoord snacken

  Hoge acceptatie

 • Emax Clean Ear...

  € 14,99

  Clean Ear oorreiniger is speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van de oren van honden en katten. Vuil en oorsmeer worden losgeweekt en opgelost zonder de natuurlijke flora in de gehoorgang te verstoren. Clean Ear oorreiniger heeft een insectwerende werking en kan zo vaak als nodig worden toegepast. Daarnaast helpt Clean Ear oorreiniger ook oormijt te bestrijden.

  Geschikt voor de leeftijd vanaf 3 weken.

 • CaroCroc Kitten 2kg

  € 16,55

  De brokjes bevatten een optimale verhouding omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt bovendien voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven. De brokken van CaroCroc bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voer jouw kitten kwalitatieve brokken voor een eerlijke prijs. Heerlijk van eigen Hollandse bodem.

 • Beaphar CatComfort...

  € 19,95

  Catcomfort maakt gebruik van deze geruststellende fermonen. De feromonenverdamper zorgt ervoor dat er constant feromonen aanwezig zijn in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. Elke vulling is 30 dagen werkzaam, waardoor Beaphar CatComfort een eenvoudige manier is om een lange termijn oplossing te bieden voor de preventie van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst.

 • Flamingo Topsi Stick...

  € 6,99

  Gemaakt van natuurlijk Matatabi hout. De gedroogde blaadjes van deze boom hebben een kalmerend effect op katten en helpt ze ontspannen. 

  Je kat kan er op bijten waardoor het ook als een goede gebitsreiniger werkt.

 • Gourmet Revelations...

  € 3,49

  Gourmet revelations zalm

  Mouse met zalm

 • Total Bite Adult 2kg

  € 18,99

  De samenstelling van Total Bite Adult draagt bij aan een gezonde lichaamsbouw en optimaal onderhoud van de spieren, botten, vacht en huid.

 • CSI Urine spray...

  € 9,50

  CSI Urine spray Kitten/kat 150ml

 • Beaphar Keep Off kat...

  € 8,65

  Wil je dat jouw kat bepaalde plekken in huis mijdt? Spray dan dagelijks de Beaphar Keep Off kat op deze plek. De geur van deze spray (citroen) is niet prettig voor jouw kat en hij zal de plek mijden. Op deze manier kun je jouw kat op een diervriendelijke manier leren waar hij wel en niet mag komen. Het middel is onschadelijk voor jouw kat en andere huisdieren. Door dagelijks de ongewenste locatie in te sprayen zal hij na een tijdje de plek voorgoed vermijden. Dit product kan binnenshuis gebruikt worden.

 • Profine Kitten 2kg

  € 17,95

  Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor kittens van alle rassen