Kat

Actieve filters

 • Total Bite Adult 2kg

  € 15,49

  De samenstelling van Total Bite Adult draagt bij aan een gezonde lichaamsbouw en optimaal onderhoud van de spieren, botten, vacht en huid.

 • Beaphar Vlooienband...

  € 10,65

  Deze witte vlooienband werkt 6 maanden preventief tegen vlooien bij kortharige katten. De werking is zeer effectief; na 2 tot 4 dagen zijn de vlooien gedood. De band is waterbestendig en zwemmen of een fikse regenbui heeft geen negatieve invloed op de werking van de vlooienband. Deze band is geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De vlooienband heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de band in noodsituaties oprekt.

 • Discus Crystals...

  € 6,99

  Discus Crystals Hygiënekorrels 1,81kg

 • Beaphar Mondwater hond...

  € 9,45

  Mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangepakt om zo de vorming van tandplak te verminderen. Met één flesje Mondwater kun je 25 liter drinkwater aanmaken wat door het handige doseer dopje extra gebruiksvriendelijk is. Doordat het Mondwater alleen toegevoegd hoeft te worden aan het drinkwater is het uiterst geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging in de bek (nog) niet toelaten.

  Een flesje bevat 250 ml.

 • Brit Kitten met kip...

  € 2,95

  Brit Kitten met kip 300 gr.

 • Catisfactions Eend

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke vulling van eend. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Vitakraft Cat Yums Kip...

  € 1,95

  Sappige kattensnacks met kip en kattengras ter ondersteuning van de darmen. Cat Yums zijn met de beste ingrediënten en volgens suikervrije receptuur bereid. Elke snack is gevuld met een zachte, zichtbare vulling en extra vlees. De snacks zijn met zorg in de oven bereid.

 • Flamingo Topsi Stick...

  € 6,99

  Gemaakt van natuurlijk Matatabi hout. De gedroogde blaadjes van deze boom hebben een kalmerend effect op katten en helpt ze ontspannen. 

  Je kat kan er op bijten waardoor het ook als een goede gebitsreiniger werkt.

 • Gourmet Revelations...

  € 3,49

  Gourmet revelations zalm

  Mouse met zalm

 • CSI Urine spray...

  € 8,50

  CSI Urine spray Kitten/kat 150ml

 • CaroCroc Kitten 2kg

  € 12,95

  De brokjes bevatten een optimale verhouding omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt bovendien voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven. De brokken van CaroCroc bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voer jouw kitten kwalitatieve brokken voor een eerlijke prijs. Heerlijk van eigen Hollandse bodem.

 • Royal Canin Mother &...

  € 5,99
  Moederpoes en kittens in de 1e groeifase van 1 tot 4 maanden.