Verzorging

Actieve filters

 • Jean Peau JP 547...

  Met een trimmes kunt u  ook ontwollen. Deze gebruikt u dan als een kammetje, waardoor de vacht beter behouden blijft. Vooral bij de rassen zoals de Setters en Cavalier en alle andere langharige vachten kunt u bij de oren heel fijn het oor over je hand leggen en dan met een trimmesje als een kammetje uitwollen.

 • Jean Peau Universeel...

  Deze  shampoo  is  een  milde,  natuurlijke  shampoo  voor  de  universele  wasbeurt  voor  alle  rassen  en  alle  soorten  vachten.  Deze  shampoo  is  dankzij  zijn  prettige  geur  en  hypo-allergene ingrediënten uitermate geschikt voor de reguliere wasbeurt. Vaak wordt deze shampoo gebruikt voor de eerste wasbeurt om de vacht op een goede manier schoon te maken en te neutraliseren. Voor de 2e wasbeurt kunt u dan een specifieke shampoo gebruiken voor de kleur, de kwaliteit of de stugheid van de vacht, net wat u op dat moment wil bereiken.

 • Jean Peau Tangle...

  Tangle Repair is een fijne spray voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. De spray werkt niet op basis van siliconen, maar op een natuurlijke basis, zodat de vacht niet  alleen  ontklit,  maar  gelijktijdig  ook  goed  verzorgd  wordt.  Dit  product  is  geschikt  voor             alle             kleuren 

 • Jean Peau JP 500 groot...

  Deze borstels worden veel gebruikt bij huisdieren met een wat langere vacht. Je kunt met deze borstel prima de losse vacht verwijderen. Wel adviseren we met deze borstel altijd in lagen te borstelen.

 • Jean Peau Oogverzorger...

  In eerste instantie wordt  de  oogverzorger  gebruikt  om  traanstrepen  bij  de  ogen  te  verwijderen.  Geadviseerd wordt altijd  om  aan  de  buitenkant  in  het  oog  te  druppelen

 • Jean Peau JP 550...

   De gele nageltang heeft een kleinere bek en is daardoor alleen geschikt voor kleine rassen

 • Jean Peau JP 549...

  De oranje nageltang  met  de  grotere  bek  is  de  meest  soepele,  doordat  deze  een  soepele  veer  heeft.  Hierdoor  is  deze  eigenlijk  prima geschikt voor alle rassen, ondanks de grootte.

 • Jean Peau...

  Jean Peau Effileerschaar Dubbel 5,5 inch 14cm

 • Jean Peau Puppyshampoo...

  De Jean Peau Puppy/Kitten shampoo is een geconcentreerde, maar zeer milde sham-poo, die al gebruikt mag worden vanaf het moment dat uw huisdier 5 dagen oud is. De shampoo heeft een frisse geur en is PH-neutraal, waardoor deze de natuurlijke vetlaag van  de  huid  van  uw  puppy  of  kitten  niet  aantast,  maar  zelfs  verbetert.  De  shampoo  geeft de vacht een natuurlijke glans en heeft een verzorgende werking

 • Jean Peau...

  Met de verzorgingslotion kunt u de vacht tussen de wasbeurten door verzorgen. Het product heeft een prettige geur en haalt de vaak nare “huisdierengeur” weg. Deze loti-on past prima bij de Jean Peau shampoos en conditioners, omdat de basisgeur van de meeste producten gelijk is.

 • Jean Peau JP 501 haren...

  Deze borstels worden veel gebruikt bij huisdieren met een wat langere vacht. Je kunt met deze borstel prima de losse vacht verwijderen. Wel adviseren we met deze borstel altijd in lagen te borstelen.

 • Jean Peau Kristalolie...

  Dit product kan gemengd worden met alle Jean Peau shampoos en crèmespoelingen en zorgt dan voor extra voeding en verzorging van de vacht. Maar het kan ook met water gemengd worden.