Filteren op

Methode

Methode

Vlooienbestrijding

Subcategorieën

Actieve filters

 • Beaphar Vlooienband...

  € 10,85

  Beaphar Vlooienband Hond Zwart is ter bestrijding van vlooien bij honden met kort of middellang haar. De werking van de band is optimaal na 2 tot 4 dagen en biedt bescherming gedurende 6 maanden. De halsband is waterbestendig, water als gevolg van regen, zwemmen of wassen heeft geen invloed op de werking van de band.

 • Beaphar Vlooienband...

  € 10,85

  Vlooienband hond wit is ter bestrijding van vlooien (Ctenocephalides felis) bij honden met kort of middellang haar. De werking van de band is optimaal na 2-4 dagen en duurt 6 maanden. De band is waterbestendig. Water als gevolg van regen, zwemmen of wassen heeft geen invloed op de werking van de band.

 • Beaphar Canishield...

  € 17,50

  Beaphar Canishield Hond is een halsband die jouw hond tot 6 maanden beschermt tegen teken, vlooien en zandvliegen. Geschikt voor kleine- en middelgrote honden. Zo hoef je niet elke maand te behandelen, maar is de hond voor een langere periode beschermd. Ideaal ook voor de vakantieperiode. De band is daarnaast makkelijk om te doen en geurloos.

 • Beaphar Canishield...

  € 19,50

  Beaphar Canishield Hond is een halsband die jouw hond tot 6 maanden beschermt tegen teken, vlooien en zandvliegen. Geschikt voor grote honden. Zo hoef je niet elke maand te behandelen, maar is de hond voor een langere periode beschermd. Ideaal ook voor de vakantieperiode. De band is daarnaast makkelijk om te doen en geurloos!

 • Beaphar Fiprotec Spot...

  € 20,25

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 2-10 kg is een effectief middel ter bestrijding van vlooien en teken. Dit diergeneesmiddel bevat de werkzame stof Fipronil, wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in de strijd tegen vlooien en teken. 1 pipet beschermt jouw hond tot 5 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken.

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 2-10 kg is geschikt voor honden vanaf 8 weken en een gewicht van 2 tot 10 kg.

 • Beaphar Fiprotec Spot...

  € 21,85

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 10-20 kg is een effectief middel ter bestrijding van vlooien en teken. Dit diergeneesmiddel bevat de werkzame stof Fipronil, wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in de strijd tegen vlooien en teken. 1 pipet beschermt jouw hond tot 5 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken.

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 10-20 kg is geschikt voor honden vanaf 12 weken en een gewicht van 10 tot 20 kg.

  Bevat vier pipetten.

 • Beaphar Fiprotec Spot...

  € 24,90

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 20-40 kg is een effectief middel ter bestrijding van vlooien en teken. Dit diergeneesmiddel bevat de werkzame stof Fipronil, wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in de strijd tegen vlooien en teken. 1 pipet beschermt jouw hond tot 5 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken.

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 20-40 kg is geschikt voor honden vanaf 12 weken en een gewicht van 20 tot 40 kg.

  Bevat vier pipetten.

 • Beaphar Fiprotec Spot...

  € 28,15

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 40-60 kg is een effectief middel ter bestrijding van vlooien en teken. Dit diergeneesmiddel bevat de werkzame stof Fipronil, wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in de strijd tegen vlooien en teken. 1 pipet beschermt jouw hond tot 5 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken.

  Beaphar Fiprotec Spot On Hond 40-60 kg is geschikt voor honden vanaf 12 weken en een gewicht van 40 tot 60 kg.

  Bevat vier pipetten.

 • Beaphar Fiprotec Spray...

  € 20,85

  Fiprotec Spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen bij hond en kat. Is ideaal voor het behandelen van puppy's en kittens; de spray mag al gebruikt worden vanaf 2 dagen leeftijd. De spray wordt over de gehele vacht aangebracht en is hierdoor direct effectief. Werkt 1 maand tegen teken, 2 maanden tegen vlooien bij katten en 3 maanden tegen vlooien bij honden.

 • Ectoline Duo Hond 2...

  € 18,99

  Ectoline Duo Hond 2 pipetten 10-20kg

 • Ectoline Duo Hond 2...

  € 23,99

  Ectoline Duo Hond 2 pipetten 20-40kg

 • Ectoline Duo Hond 2...

  € 16,99

  Ectoline Duo Hond 2 pipetten 2-10kg