Hond

Actieve filters

 • Beaphar Vlooienband...

  € 11,25

  Beaphar Vlooienband Hond Zwart is ter bestrijding van vlooien bij honden met kort of middellang haar. De werking van de band is optimaal na 2 tot 4 dagen en biedt bescherming gedurende 6 maanden. De halsband is waterbestendig, water als gevolg van regen, zwemmen of wassen heeft geen invloed op de werking van de band.

 • Renske Verse Kip 395g

  € 2,75

  Renske Vers Vlees Maaltijd met verse kip is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Discus Krokante...

  € 28,99

  Discus Krokante Brokken hondenvoer 12kg

 • Waw easy dog walk ,...

  € 18,99

  Waw easydog walk maat xxs trekriem

 • Brit Care Puppy Lamb &...

  € 6,50

  Brit Care Puppy Lamb & Rice 1kg

  Hypoallergene formule met lam & rijst voor pups & jonge honden van alle rassen (4 weken - 12 maanden)

 • Jean Peau JP 547...

  € 14,95

  Met een trimmes kunt u  ook ontwollen. Deze gebruikt u dan als een kammetje, waardoor de vacht beter behouden blijft. Vooral bij de rassen zoals de Setters en Cavalier en alle andere langharige vachten kunt u bij de oren heel fijn het oor over je hand leggen en dan met een trimmesje als een kammetje uitwollen.

 • Carocroc Puppy 3kg

  € 12,60

  Door de evenwichtige samenstelling van CaroCroc Puppy voer ontwikkelt je pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven. CaroCroc Puppy draagt bij aan een gezonde huid- en vachtconditie door de optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren. Daarnaast ondersteunen gist en vitamine E de weerstand van je puppy en zijn de brokken licht verteerbaar.

 • Beaphar Mondwater hond...

  € 10,50

  Mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangepakt om zo de vorming van tandplak te verminderen. Met één flesje Mondwater kun je 25 liter drinkwater aanmaken wat door het handige doseer dopje extra gebruiksvriendelijk is. Doordat het Mondwater alleen toegevoegd hoeft te worden aan het drinkwater is het uiterst geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging in de bek (nog) niet toelaten.

  Een flesje bevat 250 ml.

 • Biofood Schapenvet...

  € 6,49

  Biofood Schapenvet Maxi Knoflook 40st.

 • Europremium Small...

  € 18,50

  Europremium small puppy chicken/rice 3kg

  Volledige voeding voor puppy’s, jonge honden (<1 jaar) van kleine rassen (<10kg volwassen gewicht) en voor drachtige en zogende honden.

 • Jean Peau Universeel...

  € 16,00

  Deze  shampoo  is  een  milde,  natuurlijke  shampoo  voor  de  universele  wasbeurt  voor  alle  rassen  en  alle  soorten  vachten.  Deze  shampoo  is  dankzij  zijn  prettige  geur  en  hypo-allergene ingrediënten uitermate geschikt voor de reguliere wasbeurt. Vaak wordt deze shampoo gebruikt voor de eerste wasbeurt om de vacht op een goede manier schoon te maken en te neutraliseren. Voor de 2e wasbeurt kunt u dan een specifieke shampoo gebruiken voor de kleur, de kwaliteit of de stugheid van de vacht, net wat u op dat moment wil bereiken.

 • Ben gevlochten ring...

  € 9,95

  Sterke floss ring van 100% katoen.