Hond

Actieve filters

 • Beaphar Mondwater hond...

  € 9,45

  Mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangepakt om zo de vorming van tandplak te verminderen. Met één flesje Mondwater kun je 25 liter drinkwater aanmaken wat door het handige doseer dopje extra gebruiksvriendelijk is. Doordat het Mondwater alleen toegevoegd hoeft te worden aan het drinkwater is het uiterst geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging in de bek (nog) niet toelaten.

  Een flesje bevat 250 ml.

 • Renske Verse Kip 395g

  € 2,35

  Renske Vers Vlees Maaltijd met verse kip is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Discus Krokante...

  € 22,99

  Discus Krokante Brokken hondenvoer 12kg

 • Jean Peau Universeel...

  € 14,50

  Deze  shampoo  is  een  milde,  natuurlijke  shampoo  voor  de  universele  wasbeurt  voor  alle  rassen  en  alle  soorten  vachten.  Deze  shampoo  is  dankzij  zijn  prettige  geur  en  hypo-allergene ingrediënten uitermate geschikt voor de reguliere wasbeurt. Vaak wordt deze shampoo gebruikt voor de eerste wasbeurt om de vacht op een goede manier schoon te maken en te neutraliseren. Voor de 2e wasbeurt kunt u dan een specifieke shampoo gebruiken voor de kleur, de kwaliteit of de stugheid van de vacht, net wat u op dat moment wil bereiken.

 • Ben gevlochten ring...

  € 8,95

  Sterke floss ring van 100% katoen.

 • Jean Peau JP 500 groot...

  € 19,95

  Deze borstels worden veel gebruikt bij huisdieren met een wat langere vacht. Je kunt met deze borstel prima de losse vacht verwijderen. Wel adviseren we met deze borstel altijd in lagen te borstelen.

 • Riverwood Adult Large...

  € 17,95

  Riverwood adult large breed eend/kip/fazant 2kg

 • Europremium Small...

  € 7,25

  Europremium small puppy chicken/rice 1kg

  Volledige voeding voor puppy’s, jonge honden (<1 jaar) van kleine rassen (<10kg volwassen gewicht) en voor drachtige en zogende honden.

 • Jean Peau Tangle...

  € 19,50

  Tangle Repair is een fijne spray voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. De spray werkt niet op basis van siliconen, maar op een natuurlijke basis, zodat de vacht niet  alleen  ontklit,  maar  gelijktijdig  ook  goed  verzorgd  wordt.  Dit  product  is  geschikt  voor             alle             kleuren 

 • Carocroc Puppy 3kg

  € 9,45

  Door de evenwichtige samenstelling van CaroCroc Puppy voer ontwikkelt je pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven. CaroCroc Puppy draagt bij aan een gezonde huid- en vachtconditie door de optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren. Daarnaast ondersteunen gist en vitamine E de weerstand van je puppy en zijn de brokken licht verteerbaar.

 • Profine Puppy 3kg

  € 17,95

  Profine Puppy Chicken & Potatoes is een natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel, speciaal ontwikkeld voor puppy’s en jonge honden van alle rassen. Deze voeding bevat minimaal 70% kip en groenten, wat voor een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie zorgt.

 • Beaphar Milquestra...

  € 6,20

  Milquestra wormtabletten kleine hond / pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups tot 10kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Geschikt voor honden vanaf 2 weken en 0.5kg lichaamsgewicht.

  Bevat 2 tabletten.