Hond

Actieve filters

 • Royal Canin Mini Puppy...

  € 15,79

  Mini Puppy - hondenvoer voor puppies van kleine rassen van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo.

  De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk.

 • Beaphar Anti-knabbel...

  € 9,70

  Beaphar Anti Knabbel Spray is een trainingsmiddel wat gebruikt kan worden om ongewenst knaaggedrag aan meubels, schoenen, tapijt, enz. af te leren. Bevat een bitterstof.

  Bevat 100 ml.

 • Brit Care Puppy Lamb &...

  € 5,65

  Brit Care Puppy Lamb & Rice 1kg

  Hypoallergene formule met lam & rijst voor pups & jonge honden van alle rassen (4 weken - 12 maanden)

 • Hurrta Padded Harnass...

  € 34,95

  Hurtta Padded harnass 35cm in de kleur Raven.

 • Beaphar CaniComfort...

  € 19,95

  Beaphar Canicomfort Verdamper met navulling Starterskit in 48 ml is een handige verdamper die je hond kalmeert bij stressvolle situaties en bij gedragsproblemen. De verdamper is een gemakkelijke en effectieve oplossing om de hond gerust te stellen bij bijvoorbeeld stress, (reis)angst, krabben en blaffen.

 • CSI Urine spray...

  € 8,50

  CSI Urine spray pup/hond 150ml

 • Beaphar Vlooienband...

  € 10,65

  Beaphar Vlooienband Hond Zwart is ter bestrijding van vlooien bij honden met kort of middellang haar. De werking van de band is optimaal na 2 tot 4 dagen en biedt bescherming gedurende 6 maanden. De halsband is waterbestendig, water als gevolg van regen, zwemmen of wassen heeft geen invloed op de werking van de band.

 • Jean Peau JP594...

  € 49,00

  Effileerschaar dubbel 5,5 inch.

 • Renske Verse Kip 395g

  € 2,35

  Renske Vers Vlees Maaltijd met verse kip is een gestoomde Vers Vlees Maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken.

 • Beaphar Mondwater hond...

  € 9,45

  Mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangepakt om zo de vorming van tandplak te verminderen. Met één flesje Mondwater kun je 25 liter drinkwater aanmaken wat door het handige doseer dopje extra gebruiksvriendelijk is. Doordat het Mondwater alleen toegevoegd hoeft te worden aan het drinkwater is het uiterst geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging in de bek (nog) niet toelaten.

  Een flesje bevat 250 ml.

 • Discus Krokante...

  € 22,99

  Discus Krokante Brokken hondenvoer 12kg

 • Jean Peau Universeel...

  € 14,50

  Deze  shampoo  is  een  milde,  natuurlijke  shampoo  voor  de  universele  wasbeurt  voor  alle  rassen  en  alle  soorten  vachten.  Deze  shampoo  is  dankzij  zijn  prettige  geur  en  hypo-allergene ingrediënten uitermate geschikt voor de reguliere wasbeurt. Vaak wordt deze shampoo gebruikt voor de eerste wasbeurt om de vacht op een goede manier schoon te maken en te neutraliseren. Voor de 2e wasbeurt kunt u dan een specifieke shampoo gebruiken voor de kleur, de kwaliteit of de stugheid van de vacht, net wat u op dat moment wil bereiken.