Total Bite Senior 2kg

Total Bite Senior voldoet aan de voedingsbehoefte van katten op leeftijd en zorgt gelijktijdig voor het behoud van een gezond gewicht. Daarnaast zorgt Total Bite Senior voor soepele gewrichten en botten van jouw oude kat.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 10% Tot € 6,00
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Een oudere kat heeft een verminderende eetlust en energiebehoefte. Total Bite Senior voldoet aan de voedingsbehoefte van katten op leeftijd en zorgt gelijktijdig voor het behoud van een gezond gewicht. Daarnaast zorgt Total Bite Senior voor soepele gewrichten en botten van jouw oude kat.

De smakelijke Total Bite kattenbrokken zorgen voor een gezonde lichaamsbouw en optimaal onderhoud van de spieren, botten, vacht en huid. Extra vitamine C en E zorgen voor een goed immuunsysteem en een gezonde oude kat. De optimale verhouding Omega 3 en Omega 6 vetzuren (5:1) zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. De knapperige brokjes helpen tandplak en tandsteen te verminderen. Total Bite Senior helpt de oudere kat optimaal vitaal te houden.

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (14% gevogelte), granen (14% rijst), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vis en vis bijproducten (4% vis), gist, ei en eiproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, schaal en weekdieren.

Specifieke referenties