Riverwood Droog Kat Sterilised 2kg

€ 19,95
Inclusief belasting

Riverwood Droog Kat Sterilised 2kg

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Bij een gecastreerde kat verandert het metabolisme omdat hun voortplantingsorganen worden verwijderd, dus is er een sterk verhoogd risico op overgewicht wanneer ze een regelmatige voeding blijven ontvangen. Riverwood heeft speciaal voor deze groep katten een dieet ontwikkeld met uitgebalanceerde hoeveelheden hoogwaardige eiwitten en vetten, zodat deze voeding perfect past bij de energiebehoefte van jouw kat.

Gezond gewicht

Om overgewicht te voorkomen en alle gesteriliseerde katten gezond te houden, bevat Riverwood Sterilised psyllium, wat jouw kat een verzadigd gevoel geeft omdat het een natuurlijke plantaardige vezel is. Daarnaast heeft psyllium een positieve invloed op de spijsvertering en psyllium reinigt het spijsverteringsstelsel.

Onderhoud spiermassa

Het is belangrijk dat jouw kat in een goede conditie blijft, met een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwit en een laag vetgehalte, om de vetvrije massa te behouden, Riverwood Sterilised zorgt voor het behoud van spiermassa zonder jouw kat te veel vetten te geven.

Struviet preventie

Om het risico op verkalking en steenvorming in de nieren te verminderen, zijn vitamine A, K en C aan het Riverwood-gistrecept toegevoegd.

Bloedsuikerspiegel

We hebben er bewust voor gekozen om gele erwten als koolhydraatbron te gebruiken in Riverwood Sterilised. De koolhydraatketens van deze erwt worden langzaam afgebroken en geven geleidelijk de glucose af aan de bloedbaan, op deze manier blijft de bloedsuikerspiegel van jouw kat gezond en stabiel.

989 Items

Specifieke referenties