Eheim Set Incpiria 330

Eheim Incpiria set 330. Houdt u van klassiek en modern meubilair, dan karakteriseren de strakke lijnen van de incpiria - met een bewuste afwezigheid van decoratieve accessoires en een keuze uit hoogglans (alpine en grafiet) of moderne houten kasten - zijn subtiele chic.

Kleur
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Het doordachte ontwerp, de hoogwaardige materialen en de onberispelijke afwerking maken de EHEIM incpiria niet alleen een elegante toevoeging aan elke kamer, maar ook een praktisch systeem voor veeleisende aquariumliefhebbers.

Het aquarium heeft een inhoud van 330 liter. Het aquarium heeft een afmeting van van 100 x 60 x 65 cm. - De aquariumbakken zijn 60 cm diep waardoor er voldoende ruimte is voor planten en decoratie.

- De aquariumafdekking, gemaakt van hoogwaardig zwart glas, kan eenvoudig opzij worden geschoven (en verwijderd) voor onderhoud en reiniging.

- Slangen en voedingskabels zijn verborgen door zowel een geïntegreerde toevoeras als een verborgen gat in de bodem van het aquarium, waardoor het aquarium er van beide kanten goed uitziet en als roomdivider kan worden gebruikt.

- Hoogwaardig, vervormingsvrij floatglas met diamantgeslepen glas en spiegelgelaste randen geeft een helder zicht op de onderwaterwereld en zorgt voor maximale veiligheid. Verborgen versterkingen voegen extra stabiliteit toe aan de tank.

- De kast is stabiel, stevig gebouwd en goed ontworpen om het gecombineerde gewicht van het gevulde aquarium te dragen. Zowel de hoogglans als de moderne houten kasten zien er elegant uit maar zijn ook zeer slijtvast.

- Een ander opvallend kenmerk is de op afstand bedienbare sfeerverlichting in de kast (dimbaar, 640.000 kleuren, 20 automatische programma's).

Datasheet

Lijn
Eheim Incpiria
Keuze
Set

Specifieke referenties