Dierenspeciaalzaak de Oostermolen is hét adres voor alles wat u nodig heeft voor uw huisdieren.Honden, katten, vogels, vissen, knaagdieren: bij Dierenwinkel de Oostermolen is alles te vinden voor hun verzorging.

Knaagdierenopstelling

In onze winkel hebben wij een knaagdierenopstelling.
Daarin hebben wij regelmatig nieuwe konijntjes, cavia’s en hamsters.
Uiteraard krijgen ze zolang ze bij ons zitten een hele goede verzorging.Af en toe kunt u een nestje jonge "aanwinst" volgen via onze webcam.

Om onze dieren het net zo goed te laten krijgen bij hun nieuwe baasje geven wij de juiste informatie omtrent verzorging en voeding. Verder verkopen wij ook boekjes in de winkel waarin u alles kunt lezen over uw nieuw aan te schaffen huisdier.

In en verkoop van vogels

Achter in onze winkel hebben wij een ruime keuze hoeveelheid aan vogels zitten. We hebben zowel een verwarmd als een koud gedeelte waar onze vogels zitten.Ons assortiment wisselt steeds. Als u echter een speciaal soort zoekt neem dan gerust even contact met ons op dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.Sinds begin dit jaar hebben wij dan ook een echte vogelspecialist in huis die u met alle liefde iets over onze gevederde vrienden kan vertellen..

Vissen en Aquaria

Het hebben van een aquarium vraagt toch enige kennis van vissen en hun toebehoren.Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden met de aanschaf c.q. het onderhoud hiervan. Voor zowel een vissenkom tot een volledig geautomatiseerd aquarium kunt u bij ons terrecht. De volledig geautomatiseerde aquaria hebben weinig onderhoud en geven veel kijkplezier, dus ook geschikt voor bedrijven. ( zie ook tabje Vissen)

Jan

Als u onze winkel bezoekt komt u onze opzichter "Jan" vast wel tegen. Deze blauwgele Ara houdt trots en parmantig de wacht over onze winkel. Hij houdt alles scherp in het vizier en begroet ieder op zijn eigen manier. Kom eens een kijkje nemen met uw kinderen en maak kennis met onze "opzichter.Eigen bezorgservice: Zie webshop