Dennerle grind natural Rio Branco

Dennerle grind natural Rio Branco

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Dennerle grind natural Rio Branco

Dennerle Natural Gravel Rio Branco 0,1-2 mm

In de Rio Branco-rivier in Brazilië stroomt het water kalm en helder, omringd door weelderige vegetatie. De vissen die erin zwemmen, dartelden tussen de stenen en het zand op de rivierbodem. Het is de omgeving waar Dennerle Natural Gravel Rio Branco zijn inspiratie vond.

Wanneer het grind eenmaal in het aquarium ligt, dan zien de vissen er meteen op hun gemak uit. Het is als of ze terug zijn gekeerd naar hun oorspronkelijke leefomgeving in de Rio Branco-rivier. Het grind helpt ook bij het bevorderen van de groei van nuttige bacteriën, waardoor het water helder en gezond blijft.

Het grind, met zijn korrelgrootte van 0,1-2 mm, is zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke schoonheid van de rivier na te bootsen. Het is verzameld en gezeefd om ervoor te zorgen dat het veilig is voor vissen en andere waterdieren in het aquarium.

Accenten, kleine paden of hele landschappen, uw ideeën en creativiteit kennen geen grenzen met dit grind. Adembenemende ontwerpen kunnen worden gerealiseerd.

De Nature Gravel Rio Branco grind is 100% zuiver natuurgrind zonder kunstmatige kleurstoffen en een belangrijk onderdeel van de decoratie. Bestand tegen licht en CO2. De Gravel Rio Branco past zeer goed bij leisteen en lava stenen. Leverbaar in 500 gram

Specifieke referenties