Dennerle Grind Natural gravel Mekong

Grind Natural gravel Mekong

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Grind Natural gravel Mekong

Dennerle Natural Gravel Mekong 0,1-1,4 mm

De Mekong-rivier is de levensader van Zuidoost-Azië. Het water is daar troebel, maar toch vol leven. Vissen van allerlei soorten en maten zwemmen tussen de stenen en het zand op de bodem van de rivier. Het is deze prachtige onderwaterwereld die Dennerle inspireerde om de Dennerle Natural Gravel Mekong te produceren.

Wanneer het grind eenmaal in het aquarium ligt, dan komen de kleuren van de vissen en aquariumplanten er prachtig uit. Het is alsof ze teruggebracht waren naar de onderwaterwereld van de Mekong-rivier. Het grind is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, het helpt ook bij het bevorderen van de groei van nuttige bacteriën, waardoor het water gezond blijft.

Het grind, met een korrelgrootte van 0,1-1,4 mm, is zorgvuldig geselecteerd om de Mekong-rivier na te bootsen. Het is verzameld en gezeefd om ervoor te zorgen dat het veilig is voor de vissen in het aquarium.

Accenten, kleine paden of hele landschappen, uw ideeën en creativiteit kennen geen grenzen met dit grind. Adembenemende ontwerpen kunnen worden gerealiseerd.

De Nature Gravel Mekong grind is 100% zuiver natuurgrind zonder kunstmatige kleurstoffen en een belangrijk onderdeel van de decoratie. Bestand tegen licht en CO2. De Gravel Mekong past zeer goed bij leisteen en lava stenen. Leverbaar in 500 gram.

Grind formaat:
0,1-1,4 mm

Specifieke referenties