Catisfaction

Kattensnacks

Subcategorieën

Actieve filters

 • Catisfactions Eend

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke vulling van eend. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Catisfactions Kaas

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke vulling van kaas. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Catisfactions Kip

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke vulling van kip. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Catisfactions Mix...

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke combinatie van kip en eend vulling. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Catisfactions Mix...

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke combinatie van zalm en kaas vulling. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Catisfactions Rund

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke vulling van rund. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.

 • Catisfactions Zalm

  € 1,59

  Catisfactions is een heerlijke, gezonde en krokante kattensnack. De brokjes zijn gevuld met een smakelijke vulling van zalm. Dankzij deze heerlijke vulling zijn de Catisfactions onweerstaanbaar voor jouw kat. De brokjes zijn ook nog eens verantwoord met minder dan 2 calorieën per brokje.